Untitled
19 nov 2016
week 179: 11 t/m 17 november

Op 11 november is Laura weer naar de Peuterspeelzaal geweest. Ze heeft het daar goed gedaan, maar van te voren en erna was ze erg hangerig, mopperde ze veel en heeft ze 2 x in haar broek geplast . ’s Middags zijn we bij tante Willy op de verjaardag geweest, waar Bas en Laura lief gekleurd hebben.
Op 12 november was ik een dagje weg met tante Maartje, tante Willeke en oma Van Aerle. Mark en Laura hebben Bas naar de zwemles gebracht. Laura heeft lief gekleurd. Thuis hebben Bas en Laura naar de intocht van Sinterklaas gekeken op televisie. ’s Middags zijn ze bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest en hebben daar ook gegeten. Ook vandaag heeft Laura weer 2 x in de broek geplast. ’s Avonds mochten Bas en Laura voor de eerste keer dit jaar hun schoen weer zetten.
Toen Bas op 13 november naar beneden ging en zag dat Zwarte Piet geweest was, zei hij: “Er is een cadeautje!!! Ook voor Laura; dat zullen wel luiers zijn…” . Gelukkig voor Laura was het ook voor haar een prikblok, maar er zat wel een briefje bij van Sint en Piet waarop stond dat ze geschrokken waren dat Laura de afgelopen dagen zoveel in haar broek geplast had, dat ze al zo’n grote meid is en dat ze het veel beter kan; als Laura belooft dat ze beter haar best gaat doen, dan beloven Sint en Piet dat er dit jaar nog meer cadeautjes zullen komen. Na het ontbijt zijn we naar opa en oma Van Mierlo gegaan. Tante Monique, oom Anton, Esther en Lars waren er ook. Toen we gezellig wat gedronken hadden, werd er ineens hard op de raam gebonkt en aangebeld. Toen Bas en Laura naar de voordeur gingen, stonden er allemaal cadeautjes voor de deur!!! Wat waren ze enthousiast! Bas en Laura hebben alle cadeautjes uitgedeeld. Toen alle pakjes uitgepakt waren, hebben Laura, Esther, Lars en ik Laura’s nieuwe spelletje (Snuffie Hup) gedaan en heeft Laura met haar nieuwe boerderij-hamertje-tik gespeeld. Weer thuis heeft Laura fijn met haar strijkkralen gespeeld en hebben we het weekoverzicht van het Sinterklaasjournaal gekeken.
Op 14 november is Tijn gezellig tussen de middag bij ons komen eten. Bas, Laura en Tijn hebben allemaal maar één boterham opgegeten; daarna hadden ze geen tijd meer om te eten, want ze wilden spelen! ’s Middags na school zijn opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Bas en Laura hebben trots al hun nieuwe speelgoed laten zien. We zijn nog even naar Lisa thuis geweest om haar de uitnodiging voor Bas zijn verjaardagsfeestje te geven. Ook vandaag heeft Laura 2 x in haar broek geplast en 1 x in haar broek gepoept .
Laura heeft op 15 november fijn gespeeld bij de Peuterspeelzaal. ’s Middags heb ik haar weer geholpen met de strijkkralen. Na school zijn we even naar Jule thuis gewandeld om haar de uitnodiging voor Bas zijn kinderfeestje te geven. Thuis hebben we met zijn drietjes Snuffie Hup gedaan en hebben Bas en Laura fijn samen gespeeld. Ze hebben weer naar het Sinterklaasjournaal gekeken en na het avondeten lekker in bad gespeeld. Laura heeft vandaag gelukkig geen ongelukjes gehad!
Op 16 november hadden Bas en Laura een stuiterbal met een eendje erin in hun schoen. Bas had een dagje vrij van school. We zijn samen met opa en oma Van Aerle en tante Maartje bij de HEMA gaan ontbijten. Daarna zijn we kleren gaan kopen voor tante Maartje en mij. Ook Bas heeft nieuwe broeken gekregen. We hebben bij opa en oma nog wat gedronken en een broodje gegeten en daarna zijn we weer naar huis gegaan. Na het avondeten hebben we met zijn vieren Snuffie Hup gedaan. Thuis hebben Bas en Laura allebei weer in hun broek gedaan…
Laura is op 17 november bij opa en oma Van Aerle geweest, omdat ik mee ging naar de excursie van de klas van Bas. Tante Maartje was er ook even. Laura mocht pepernoten in het serviesje doen en daar heeft ze heel fijn mee gespeeld en lekker van gesnoept en ze heeft televisie gekeken.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative